Solfilm för bil och båt etc.


Solfilm till bil, båt , husvagn

Snyggare, säkrare och behagligare resa!

Med solfilm får bilen inte bara ett nytt utseende med tonade rutor, den blir också svalare och håller sig fräsch invändigt.

Solargard’s alla solfilmer tar bort 99% av den skadliga UV strålningen, reducerar värme och blekning samt tar bort störande reflektioner. De mörka filmerna ger dessutom ett enastående insynsskydd vilket uppskattas av de bilägare som transporterar stöldbegärlig utrustning eller liknande. Solfilm fungerar också utmärkt på husvagn, båt eller liknande.

Varma sommardagar kan det vara jobbigt att åka bil. Att göra en långresa med barn eller hund i baksätet blir ofta en svettig plåga. Med solfilm på rutorna så blir resan behagligare. Du märker direkt hur bilen blir svalare.

Skulle ni råka ut för en krock, eller kollidera med ett djur, ger en solfilm ett visst personskydd. Filmen bidrar till att hålla ihop den splittrade rutan så att risken för skador av glasfragment minskar.

Observera att det enligt Svensk lag är helt förbjudet att installera en tonad film på framruta och/eller fram sidorutor.

Comments & Responses

Comments are closed.