Dekorfilm, splitterfilm, säkerhetsfilm för kontor & butik
Svalt på sommaren, varmt på vintern
Med en modern solfilm från Solar Gard blir kontoret svalt, utan att energikostnaderna ökar, även på vintern kan en solfilm förbättra inomhusklimatet. Flera av våra filmer är konstruerade för att isolera glaset, vilket innebär minskat värmeutsläpp genom glasytan och därmed energibesparing.

Förenklar arbetet vid datorerna

I moderna kontorsmiljöer med många datorer kan solen vara störande. Solreflexer på datorskärmen är påfrestande för ögonen. En solfilm stoppar reflexerna enkelt och effektivt samtidigt som man får ett bra skydd mot både sol, värme och insyn.

Minskar blekning

Gardiner, mattor, möbler, utställningsprodukter och skyltföremål bleks och gulnar av UV-strålning och värme. Med solfilm installerad på fönstren blockeras upp till 98 procent av solens skadliga UV-strålning. Därmed kommer inredningen och skyltningen att behålla sin ursprungliga färg mycket längre.

Personsäkerhet

Solfilm ger glaset ett visst splitterskydd. Om fönstret går sönder kommer solfilmen att hålla glasfragmenten på plats. Därmed minskar risken för personskador. Önskas ett mer omfattande skydd bör man överväga våra skydds- och säkerhetsfilmer.